SİNCAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

ANKARA GENELİ MÜNHAL KADROLAR

07 Ocak 2014 Tarihinde İlimiz Genelinde Yapılan Munhal Kadro Sınav Sonuçları

İ L A N

Ankara İlindeki İlçe Müftülüklerinde münhal bulunan ve aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi ve yeri yazılı kadrolara yarışma sınavı ile naklen atama yapılacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI

1-Halen Diyanet İşleri Başkanlığı Teşkilatında görevli olmak,

2-657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşıyor olmak,

3-Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliğinde belirtilen şartları haiz olmak,

4-İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar için, Diyanet İşleri Başkanlığının 26/05/2010 tarihli ve 1208 sayı ile 23/05/2012 tarihli e8593 sayılı yazıları gereği Mesleki Bilgiler Seviye Tesbit Sınavı (MBSTS)’ndan;

a) İmam-Hatipler için,

- (A) ve (B) grubu camiler için (60) ve üzeri,

- (C) ve (D) grubu camiler için (50) ve üzeri taban puan alınması gerekmektedir.

b) Müezzin-Kayyımlar için,

-Camii guruplarının tamamı için (50) ve üzeri taban puan alınması gerekmektedir.

- (C) grubu Camilere İmam-Hatip olarak atanmak için (D) grubu Camilerde 3 yıl görev yapmış olmak,

-(B) grubu Camilere İmam-Hatip olarak atanmak için(D) ve (C) grubu Camilerde toplam 5 yıl görev yapmış olmak,

-(A) grubu Camilere İmam-Hatip olarak atanmak için diğer grup Camilerde toplam 8 yıl görev yapmış olmak ve aşere, takrib ve tayyibe kursunu veya ihtisas kursunu veya hafız olup tashih-i huruf kursunu bitirmiş olmak gerekir.

c) Yardımcı Hizmetler sınıfındaki kadrolara naklen atanmak için Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 6/1-ö maddesinde belirtilen şartları taşımak.

ç) Aşçı sınıfındaki kadrolara naklen atamalar için Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 6/1-ö maddesinde belirtilen şartları taşımak.

d) Kaloriferci sınıfındaki kadrolara naklen atamalar için Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 6/1-ö maddesinde belirtilen şartları taşımak.

5- Adaylığın kalkmış olması gerekmektedir.

6-İldışından müracaat edecekler için bulunduğu İl’de asgari 3 yıl çalışmış olmak.

7-Müracaat edeceklerin en geç 31/01/2014 Cuma günü mesai bitimine kadar naklen atanmak istediği İlçe Müftülüğüne başvurmaları ve sınava giriş belgesi almaları gerekmekte olup, postadaki gecikmeler dikkati alınmayacaktır.

8-Yarışma sınavına katılmak üzere sadece bir yere müracaat edilecektir. Aksi durumda her iki müracaat geçersiz sayılacaktır.

9-Yarışma sınavına gireceklerin 04/02/2014 tarihinde saat 09.00’da sınava giriş belgesinde belirtilen sınav merkezinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

İlimiz Genelinde Şubat 2014 'de sınav yapılacak münhal kadrolar

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   753 kez okundu

İÇERİK

SİNCAN MÜFTÜLÜĞÜ WEB SİTEMİZİ FAYDALI BULUYORMUSUNUZ?
ZİYARET BİLGİLERİ